Mazda6 Sedan – световна премиера в Москва

Общи 25 юли 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7995 посещения | без коментари

След като пусна няколко поредни видеоклипа, които ни накараха да тънем в догадки относно облика на бъдещата „шестица", Mazda Motor Corporation обяви, че новият фирмен флагман, подложен на тотална промяна за първи път от пет години насам, ще бъде сред официалните премиери на автомобилния салон в Москва. Изложението отваря врати на 29 август и ще продължи до 9 септември.
Новото поколение на Mazda6 ще е вторият модел от марката след CX-5, който ще бъде с технологията SKYACTIV и ще „говори" на дизайнерския език KODO-SOUL OF MOTION. Освен всичко останало това ще е първата „мазда", обзаведена със системата за регенериране на енергията при спиране, наречена i-ELOOP. Въвеждането й е втори етап от фирмената стратегия за опазване на околната среда чрез разработването на нови технологии.
Производителите обещават най-доброто от себе си по отношение на техниката, лукса и качествената изработка, но засега не разкриват конкретни цифри. Естествено се говори и за пъргаво поведение на пътя и бърза реакция при управление.
Изложеният на фирмения щанд в Москва модел ще бъде обзаведен с 2,0-литров бензинов двигател с директно впръскване SKYACTIV-G и ще е куплиран с 6-степенна автоматична предавателна кутия SKYACTIV-DRIVE.



Видео

 
Ключови думи:   mazda, mazda motor, mazda motor corporation, mazda6
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте