KIA MOTORS получи екологични сертификати от ТЮФ Норд

Общи 15 август 2012 | Speed-Press.com A- A+ 9045 посещения | без коментари

ТЮФ Норд, независимо сдружение на ориентираните към технически прогрес предприятия, издаде международно признати екологични сертификати на корейския бранд KIA като награда за екологичните специфики на 3 от най-новите модели на марката.
Наскоро представените ceed хечбек, Optima хибрид седан и Sorento фейслифт са сертифицирани по ISO 14040 Life Cycle Assessment - LCA (Оценка на производствения цикъл на продукта). LCA оценява едновременно цялостния производствен процес и жизнения цикъл на продукта, включително използваните материали, разхода на гориво и нивото на вредни емисии.
Междувременно първо и второ поколение ceed са отличени с ISO 14062 Design for Environment - DfE (Проектиране съобразно околната среда). DfE инспектира цялостния дизайн на продукта, оценявайки редица благоприятни за околната среда фактори, като редуциране на теглото, възможност за рециклиране на използваните материали и горивната ефективност.
Въвеждането на системата спомага за минимизиране екологичното замърсяване, предизвикано от производствения процес. Като доказателство сертификатите ISO 14040 Life Cycle Assessment тази година са връчени въз основа на намалено ниво на вредни емисии СО2 с между 6 и 25%.

 
Ключови думи:   kia, life cycle assessment
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте