AUTO BILD разкри облика на новия Enzo

Общи 14 февруари 2013 | Speed-Press.com A- A+ 5840 посещения | без коментари

В новия брой на списание AUTO BILD България от рендерите на Larson ще разберете как ще изглежда наследникът на Ferrari Enzo с кодово име F150. Освен това ще узнаете как се представя Opel Adam в сравнителен тест срещу Skoda Citigo, Kia Picanto, Renault Twingo и MINI One. Дали симпатичният мъник ще помогне на производителя от Рюселсхайм да излезе от трудната ситуация, в която е попаднал?
Търсейки отговор на вечния въпрос – коя задвижваща концепция е по-добра – дизеловият или бензиновият двигател, редакторите на изданието провеждат тестове на 20 автомобила от различни класове.
В рубриката „Екстремно“ един до друг се движат Давид и Голиат – модулният влекач Holmer Terra Variant 600 и суперспортистът Abt R8 GTS. На страниците за употребявани автомобили са представени пет коли, които нямат нищо общо помежду си освен цената. Smart Roadster, Mercedes E-класа T-модел, Alfa Romeo 159, Volvo C30 и Renault Espace могат да бъдат закупени на цена до 20 000 лева. И още: Представяне: автосалонът в ЖеневаПърви впечатления: Lexus RX 450h F Sport Употребявани автомобили: Пет съвета за коли от пет класаЕкстремно: Най-големият влекач в Европа с/у Abt R8 GTSТест: Бензин срещу дизел Репортаж: Африканско приключение с Defender

 
 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте